Ons bedrijf

Mahutte Vastgoedonderhoud

Resultaatgerichte mentaliteit
Of het nu schilderwerk, onderhoud, renovatie of timmer – en betonwerkzaamheden betreft: uw vastgoed is bij ons in deskundige en duurzame handen. Onze dochteronderneming Konforto B.V. is ruim 50 jaar actief en gespecialiseerd in hout- en betonreparaties met eigen personeel.

Opdrachtgevers
Onze klanten zijn voornamelijk zakelijke opdrachtgevers zoals; beleggers en pensioenfondsen, bedrijven, vve’s, instellingen, woningcorporaties en overheden. In de loop der jaren hebben we met deze klanten een vertrouwde relatie opgebouwd. Onze samenwerking is daardoor hecht waardoor we actief kunnen meedenken hoe doelstellingen het best bereikt kunnen worden. Zo komen we tot passende antwoorden en keuzes om ook uw vastgoed duurzaam beter te maken.

Waarom kiezen klanten ons bedrijf?

  • ruime ervaring, 
  • eigen opgeleid personeel met ruime kennis en specialisatie 
  • onze medewerkers hebben een correct voorkomen en werken ordelijk zodat u als klant zo min mogelijk overlast ervaart. 
  • uitsluitend levering van hoogwaardige materialen en A-klasse producten.
  • bijna alle werkzaamheden worden door ons uitgevoerd zodat u één aanspreekpunt heeft.
  • we denken actief mee in het behalen van uw doelstellingen.
  • de prijs van de offerte is de eindprijs,
  • meerwerk in overleg.

Mahutte Vastgoedonderhoud is een familiebedrijf dat al meer dan 70 jaar bestaat en een begrip is in de Randstad. Schilderwerk is onze hoofdactiviteit. Dit doen we uitsluitend met geschoold en eigen personeel.

Indien wij tijdens de uitvoering slechte delen/houtreparaties tegen komen in kozijnen en/of ramen en deuren, kunnen wij snel schakelen en onze eigen timmerman inzetten. Dit om snel herstel en ook zo min mogelijk stagnatie van het project te realiseren.

Geconstateerde betonreparaties worden net als de houtreparaties zoveel mogelijk gecombineerd met het schilderwerk. Deze werkzaamheden worden door onze dochteronderneming Konforto B.V. uitgevoerd met eigen betonreparateurs.
Voor meer informatie www.konforto.nl

 

Bij hoog gelegen gebouwen worden steigers en/of hangbruginstallaties opgehangen. Deze kosten drukken flink op het budget. Buiten het schilderwerk worden ook de buitengevels bekeken en als deze gevels gebreken vertonen, melden wij dit bij de opdrachtgever.

Indien de verankering van spouwmuren gebreken vertoont in de vorm van te weinig ankers of door corrosie aangetaste ankers, kan dit gevaar opleveren voor de omgeving. Indien dit zich voordoet kunnen wij voor u in het werk een onderzoek laten doen en kan er na de rapportage een vaste aanneemsom worden afgesproken. Er is binnen de organisatie ruime/jarenlange ervaring en behoort tot één van de specialisaties van onze dochteronderneming Konforto B.V. Voor meer informatie www.konforto.nl